B-Green - Aaltjes tegen engerlingen

B- Green (tegen Engerlingen)

Mier-run - Aaltjes tegen mieren

Mier-Run (aaltjes tegen mieren)

C-Green - Aaltjes tegen emelten

C- Green (tegen Emelten)

B- Green (tegen Engerlingen)

B- Green (tegen Engerlingen)

B-green bevat aaltjes of nematoden tegen de bestrijding van engerlingen en tegen de larve van taxuskever. Deze nematoden bestrijden de larven van rozenkever, meikever, sallandkever, junikever, europese kever, japanse kever en taxuskeverlarven. Engerlingen voeden zich met de wortels van het gras waardoor deze veel schade maken in het gazon. Typische schadebeelden zijn open of bruine plekken in het gazon.

Engerlingen bestrijden

Engerlingen kunnen gemakkelijk bestreden worden met aaltjes. Insectparasitaire nematoden zijn microscopische kleine rondwormen die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog. aaltjes Na verspreiding van B-green over het aangetaste gazon zullen de nematoden op zoek gaan naar engerlingen en binnendringen via natuurlijke lichaamsopeningen. Eenmaal in de larve aangekomen zullen de nematoden een bacterie uitscheiden waardoor de engerling afsterft. Dit geeft een witbeige tot roodbruine verkleuring van de larven. De eerste larven kunnen al na twee of vier dagen na de behandeling afgedood worden. In de dode larven zullen nieuwe generatie nematoden ontstaan die op hun beurt op zoek gaan naar engerlingen. Het product blijft zes weken werkzaam. Doordat de engerling populatie in die tijd sterk is afgenomen en de nematoden maar een korte tijd kunnen overleven zonder gastheer (engerling), zullen ook de nematoden afsterven.

B-green is gebaseerd op een geselecteerde stam van de nematoden Heterorhabditis bacteriophora. Deze nematoden zijn van nature aanwezig in de grond en zijn volledig veilig voor mens, dier (ook regenwormen) en milieu. Er bestaat geen probleem met resistentie.

Engerlingen van volgende kevers zijn te bestrijden:

- Meikever (Melolontha melolontha)

- Rozenkever (Phyllopertha horticola)- Sallandkever (Hoplia philantus)

- Junikever (Phyllophaga spp.)- Japanse kever (Popillia japonica)

- Europese kever (Rhizotrogus majalis)- Taxuskever (Otiorhynchus sulcatus)

Vanaf € 22,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TDBBG9

Wilt u genieten van groenten en fruit, biologisch gekweekt, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen?

Dat kan, door ons uitgebreide assortiment nuttige insecten, nematoden en feromoonvallen.

Wij bieden voor alle problemen in uw tuin een ecologische oplossing. De producten die we aanbieden hebben in de beroepsteelt al vele jaren hun efficiëntie bewezen en zijn nu niet meer als bestrijdingsmiddel weg te denken. U zult zich verbazen over de resultaten. U creëert een ecologisch evenwicht in uw (moes)tuin en u zult nog meer kunnen genieten van een heerlijke oogst en prachtige bloemen en struiken..

Van bestelling tot aflevering

U bestelt en betaalt het product, zodra wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen nemen wij contact met u op en maken we een leveringsafspraak. Wij leveren op dinsdag of donderdag. Nadat deze afspraak is gemaakt kunt u uw bestelling op afgesproken datum verwachten.

B-green bevat nematoden tegen engerlingen. Engerlingen voeden zich met de wortels van het gras waardoor bruine, open plekken ontstaan. Aaltjes ter bestrijding van de larven van de meikever, rozenkever/ Johanneskever, junikever, julikever en taxuskever.

Meer informatie
MerkBioGrowi
SpecificatiesMoestuinapotheek
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!