Chickenheppie - Bestrijdt bloedmijten

Chickenheppie (tegen bloedluis)

BioGrowi Chrysopa

Chrysopa (tegen bladluis) - 1000 larven

Luxan Delete tegen insecten 20ml

Chickenheppie (tegen bloedluis)

Chickenheppie (tegen bloedluis)

Hoeveelheid kies je in het keuzemenu: 
- 10.000 roofmijten - 10 m²
- 25.000 roofmijten - 25 m²

Chickenheppie bevat beige gekleurde roofmijten die 1mm groot zijn. Ze gaan actief op zoek naar bloedmijten (bloedluizen), kippenmijten en zwarte luizen in dierenverblijven van gevogelte en knaagdieren (b.v. konijnen) om deze vervolgens leeg te zuigen / te bestrijden. De roofmijt is actief bij temperaturen boven de 10°C. De beste temperatuur is 15° - 25°C en ze overleven geen vorstperioden.

Bij het uitzetten van Chickenheppie  in één van de dierenverblijven gaan deze roofmijten zich voeden met bloedluizen en zwarte luizen.Eén roofmijt eet gemiddeld 5 bloedluizen per dag. Zo kunnen ze een flinke aantasting bestrijden.Om het beste resultaat te hebben is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium de beestjes uit te zetten. Bij zware aantasting veel meer roofmijten uitzetten en meermaals herhalen. Na drie weken moet er verbetering zijn, zoniet, herhalen.

De roofmijten strooi je samen met humusrijk materiaal uit in kleine hoopjes in het verblijf en in de nesten. Gooi geen roofmijt op de dieren zelf! Als je de dierenverblijven regelmatig bevochtigd dan helpt dit om de kweek van roofmijten goed te laten ontwikkelen.

10000 st roofmijten  is goed voor 10 m². Om de hoeveelheid te bereken moet je ook de muren en het plafond meerekenen. De bloedmijten/-luizen zitten in alle kiertjes en gaten.

Bloedluizen en zwarte luizen zijn er het hele jaar door (daarom is chickenheppie ook altijd verkrijgbaar), maar de problemen beginnen vaak als de temperatuur omhoog gaat.

Chickenheppie veroorzaakt geen last aan uw dieren.

Als u Chickenheppie net heeft uitgezet zul je waarschijnlijk de eerste dagen meer bloedmijten zien. Dit komt doordat de roofmijten de bloedmijten uit hun schuilplaats drijft om ze op te kunnen eten.

Wanneer u Chickenheppie wilt hanteren maar u heeft onlangs al allerlei andere middelen(chemische) geprobeerd dan zal de roofmijt niet zijn werking kunnen doen, vaak sterft dan de roofmijt voortijdig. In dit geval raden wij u aan om een aantal weken te wachten met de aanschaf van Chickenheppie.

Verpakking: deze roofmijten worden geleverd in 1L tubes. Het is een substantie van vermiculiet en turf met meelmijten als voedsel. Na levering de roofmijten z.s.m. uitzetten. Het materiaal kan enkele dagen worden bewaard in een vochtige ruimte bij temperaturen van 12 - 15°C. Het materiaal kan zeer snel uitdrogen vandaar dat de kartonnen kokers vochtig moeten blijven.

 

 

Vanaf € 33,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TDBBG32

Wilt u genieten van groenten en fruit, biologisch gekweekt, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen?

Dat kan, door ons uitgebreide assortiment nuttige insecten, nematoden en feromoonvallen.

Wij bieden voor alle problemen in uw tuin een ecologische oplossing. De producten die we aanbieden hebben in de beroepsteelt al vele jaren hun efficiëntie bewezen en zijn nu niet meer als bestrijdingsmiddel weg te denken. U zult zich verbazen over de resultaten. U creëert een ecologisch evenwicht in uw (moes)tuin en u zult nog meer kunnen genieten van een heerlijke oogst en prachtige bloemen en struiken..

Van bestelling tot aflevering

U bestelt en betaalt het product, zodra wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen nemen wij contact met u op en maken we een leveringsafspraak. Wij leveren op dinsdag of donderdag. Nadat deze afspraak is gemaakt kunt u uw bestelling op afgesproken datum verwachten.

Meer informatie
MerkBioGrowi
SpecificatiesMoestuinapotheek
Buiten of binnenBinnenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!