HT Duizendschoon Dubbelbl Mix

HT Knoopjesmadelief gemengd

SG Duizendschoon Mix, enkelbloemig

HT Duizendschoon Dubbelbl Mix

Zaai de Duizendschoon (Dianthus) op een zaaibedje van mei t/m juli en in oktober uitplanten of uitdunnen. De duizendschoon is niet alleen één van de beste snijbloemen, maar ook zeer mooi in borders en heemtuinen.
€ 1,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117507208

Zaai de Duizendschoon op een zaaibedje van mei t/m juli en in oktober uitplanten of uitdunnen. De duizendschoon is niet alleen één van de beste snijbloemen, maar ook zeer mooi in borders en heemtuinen.

Zaaien op een zaaibed
1. Het zaaibedje moet beschut en in halfschaduw liggen; bewerkt de grond voor door deze om te spitten zodat het overtollige water gemakkelijk kan afvloeien. Maak de grond losser en breng structuur aan door de aarde te mengen met turfstrooisel en/of organische mest.
2. Strooi de zaden zo gelijk mogelijk uit.
3. Houdt het zaaisel de eerste dagen vochtig. Eventueel kan je hierbij gebruik maken van vochtige lappen. Laat de grond beslist niet uitdrogen.
4. Houdt het zaaibed onkruidvrij.
5. Na opkomst plant u de plantjes uit op hun uiteindelijke plaats van bestemming. Op de verpakking staat aangegeven op welke afstanden dit het beste kan gebeuren. Met de vermelding 40 x 30 cm wordt bedoeld: een afstand tussen 2 rijen van 40 cm, en een afstand tussen 2 plantjes van 30 cm.

Voor het uitdunnen kunt u hier en daar wat planten verwijderen, zodat er voor de overblijvers voldoende ruimte komt.
Let op! Bovenstaande tips gelden als leidraad, volg altijd de aanwijzingen op de verpakking op.

EAN: 8711117507208

Meer informatie
Soort zaadBloemenzaden
MerkHorti Tops
SpecificatiesZaden
MaandMei, April
Buiten of binnenBuitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!