Mier-run - Aaltjes tegen mieren

Mier-Run (aaltjes tegen mieren)

PG Stekpoeder 25g

B-Green - Aaltjes tegen engerlingen

B- Green (tegen Engerlingen)

Mier-Run (aaltjes tegen mieren)

Mier-run (aaltjes tegen zwarte en rode mieren) ter bestrijding van  mierennesten

Mier-run bestaat uit nematoden die zowel zwarte als rode mieren niet kunnen verdragen. De mieren tolereren deze nematoden niet in de grond en verlaten daarom hun nesten. De mieren worden niet gedood maar verdwijnen. Gebruik Mier-run vanaf dat je bovengrondse mierenactiviteit waarneemt. Nematoden werken enkel in vochtige grond, waardoor Mier-run niet binnenshuis of op terrastegels kan gebruikt worden.

Mierenhoopjes tussen de terrastegels: de tegels verwijderen voor het verspreiden van de nematoden op de onderliggende grond. Stenen houden warmte vast en remmen de verdamping waardoor dit een ideale schuilplaats of locatie is voor mierennesten.

Lokale, grote bovengrondse mierenhopen: de nematoden direct in de nestingangen uitgieten.

Mierennesten die verspreid zitten over een gazonoppervlakte of in borders of de groententuin: de totale oppervlakte van het gazon, border of moestuin behandelen en niet enkel de plaatsen waar je bovengronds mierenhoopjes ziet liggen. Veel mierennesten zitten immers ondergronds en zijn daardoor niet waarneembaar. Door enkel plaatselijk de waarneembare mierenhoopjes te behandelen, ga je onvoldoende effect hebben.

Gazon wordt enkel bezocht door mieren in het geval er mos aanwezig is. Een gazon zonder mos vinden mieren niet interessant. Behandel je gazon met Mier-run als snelle oplossing tegen de mieren en probeer je gazon mos vrij te maken.

In de groentetuin gaat het bijna steeds over de wegmier. Wegmieren zijn één van de weinige mierensoorten die het niet erg vinden als er de grond bewerkt wordt.

 

Vanaf € 22,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TDBBG5

Wilt u genieten van groenten en fruit, biologisch gekweekt, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen?

Dat kan, door ons uitgebreide assortiment nuttige insecten, nematoden en feromoonvallen.

Wij bieden voor alle problemen in uw tuin een ecologische oplossing. De producten die we aanbieden hebben in de beroepsteelt al vele jaren hun efficiëntie bewezen en zijn nu niet meer als bestrijdingsmiddel weg te denken. U zult zich verbazen over de resultaten. U creëert een ecologisch evenwicht in uw (moes)tuin en u zult nog meer kunnen genieten van een heerlijke oogst en prachtige bloemen en struiken..

Van bestelling tot aflevering

U bestelt en betaalt het product, zodra wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen nemen wij contact met u op en maken we een leveringsafspraak. Wij leveren op dinsdag of donderdag. Nadat deze afspraak is gemaakt kunt u uw bestelling op afgesproken datum verwachten.

 

Meer informatie
SpecificatiesGewasbescherming
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!