Organic Winterwortel Flakkeese (BIO)

Organic Zomerwortel Nantes 2 (BIO)

Organic Courgette Black Beauty (BIO)

Organic Winterwortel Flakkeese (BIO)

Winterwortelen Flakkeese 1.5 gram

Winterwortelen Flakkese is een zeer bekend, uitstekend winterwortelras. De bewaareigenschappen zijn prima. De oranjerode wortelen zijn groot en de planten vormen een fors gewas. De smaak is lekker en zoet.

Zaaien: in de periode april-mei. Eerder zaaien verhoogt de kans op (in bloei) schieten van het gewas, waardoor de kwaliteit van de wortel sterk achterblijft. Vroeger gezaaide wortelen zijn bovendien minder goed houdbaar. Zaai in diep losgemaakte grond. Er mogen geen storende, harde lagen in de grond aanwezig zijn. Zaai op regels of rijen die 30 cm uit elkaar liggen. Dun zaaien (de zaden niet te dicht bij elkaar) zodat u niet hoeft uit te dunnen (te dicht op elkaar staande planten wegnemen).

De grond tijdens de teelt goed nat houden.

Oogst: in de periode oktober-november.

Bewaren: met aanklevende grond in kisten op een koele, vorstvrije plek gedurende de winter.

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117929505

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadWortelen
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandJuni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBuitenteelt