Pluksla in pot (Ø13cm)

Artisjok

Artisjok in groene pot (Ø13cm)

Thaise basilicum in groene pot (Ø13cm)

Pluksla in pot (Ø13cm)

Pluksla (potmaat 13 cm)

Kweek voortaan zelf uw eigen slamix. En snij volgens uw eigen wensen en behoeften steeds super vers de juiste hoeveelheid af.

De pluksla plant is een speciaal geselecteerd mengsel van verschillende soorten zogenaamde 'baby-leaf' sla. Dit zijn soorten die jong kunnen worden geoogst, voor ze een krop gaan vormen. Hiermee kan U snel een lekker, gevarieerd en kleurrijk slaatje bereiden.

Gebruik de jonge blaadjes steeds vers. Snij ze af net voor gebruik en maak een super vers broodje gezond of heerlijk slaatje.

Vanaf € 5,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7106626143107

Zet de potjes op een zonnig plaatsje. Ze staan perfect in de keuken op de vensterbank, zo heb je ze steeds bij de hand. De potjes kunnen echter ook zeer goed in potten op het terras of in de tuin worden geplant.

Geef voldoende water zodat de plantjes steeds vers blijven. De potgrond in het potje is van goede kwaliteit en bevat voldoende meststoffen zodat je zelf niets hoeft toe te voegen.

Als de blaadjes +/-10 cm groot zijn kan je ze oogsten en gebruiken. Snij ze +/- 1 cm boven de grond af, met een mes of een schaar. Hierdoor zullen de plantjes terug kunnen uitgroeien; en heb je bovendien geen aarde aan je mesje hangen.

Je hoeft niet alles in 1 keer af te snijden. De afgesneden blaadjes zullen terug uitschieten zodat je na een 3-tal weken reeds terug zal kunnen oogsten (afhankelijk van de temperatuur en zon). 

Meer informatie
SpecificatiesGroenteplanten
MaandJuni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!