Salie, Keukensalie in grote kwekerspot (Ø15cm)
Salie past goed in de volgende gerechten: Vette vis, vleesgerechten, groenteschotels, Italiaanse gerechten, stoof- en ovenschotels, ter decoratie, amuses en verder ultiem in combinatie met parmaham.
Salie is een goed kruid bij het verteren van vette gerechten. In flinterdunne reepjes gesneden of als volledig blad toegepast dat is afhankelijk van het recept en essentieel voor het resultaat.
Verzorging: salie staat graag op een droge zonnige plek. Enkel indien nodig een beetje snoeien, maar nooit teveel in 1 keer.
Gebruik: blad, bloemknop en bloem.
Stapelkorting
1 stuk | voor €6,- |
2 stuks | voor €11,- |
3 stuks | voor €15,- |
Kruidenplant Salie - Salvia Officinalis - Potmaat 15cm
Met haar prachtige grote ovaalvormige bladeren is deze cultuurvariëteit uitermate geschikt als ondergrond voor een amuse.
Specificaties | Kruidenplanten groene pot |
---|---|
Buiten of binnen | Buitenteelt |