2 x 1st Fritillaria bloembollen Persica | Jub Holland

2 x 1st Fritillaria bloembollen Persica | Jub Holland

Bijzonder mooie Fritillaria species. Zilverachtige grijs groene bladeren. De stengel is bezet met veel klokvormige, dieppaarse bloemen. Verlangt een zonnig, goed bemeste en humusrijke plaats in de tuin. Het is aan te raden om de bol bij het planten onder een lichte hoek te planten om te voorkomen dat er water in de bol blijft staan. Het is geen echte ‘verwilderaar’. Als je de bollen wilt overhouden rooi ze dan zo snel mogelijk nadat het blad is afgestorven en bewaar ze op een droge plaats boven de 20 graden tot het planten in oktober. Ook mooi te combineren met andere bollen in een pot op terras of balkon. Je ontvangt 2 zakjes met 1 grote bloembol

Bloembollen plant je 10 cm diep en 10 cm uit elkaar.
Bolmaat: 20/24
Bloeitijd: april-mei
Hoogte: 90 cm

Gegarandeerde topkwaliteit.

€ 8,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8712438519406

Als je bloembollen in een pot wilt laten groeien moet je goed letten op de hoogte, 15 cm voor grote Tulpen en Narcissen en 10 cm voor de kleinere bollen.

Zorg dat de potten een goede afwatering hebben, geef niet teveel water maar zorg wel dat de grond nooit helemaal droog staat.

De bloembollen die in het voorjaar bloeien plant je in de herfst.

Tip: Bloembollen in lagen planten. Alle bloembollen kunnen in lagen worden geplant in bakken of potten. Je plant de bloembollen onder elkaar en kiest dan voor 2 of 3 lagen.

Meer informatie
MerkJub Holland
Bloeitijdapril, mei
Kleurpaars
Groeihoogte> 40 cm
SpecificatiesBloembollen
MaandDecember, November, Oktober, September
Buiten of binnenBuitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!