HT Tuinkers - Gewone

HT Snijselder - Amsterdamse

HT Tuinkers - Breedbladig

HT Tuinkers - Gewone

Tuinkers Zaden – Gewone (15gr)

Gewone tuinkers is een snelkiemend gewas met een lekkere fris-pittige smaak. De gekiemde plantjes worden vers gegeten en heel vaak als broodbeleg gebruikt (met een beetje suiker en azijn of citroensap). Ook lekker in rauwkostschotels. Bovendien (vanwege de snelle ontwikkeling) leuk voor kinderen om zelf te zaaien.

Zaaien kan het gehele jaar binnenshuis bij voldoende licht en temperatuur. Vanaf maart tot half oktober in de volle grond. Zaai iedere twee weken voor een verse oogst en serveer het ook eens in een salade.

Tuinkers bevat veel vitamine C. De groene steeltjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen zoals calcium en ijzer.

Tuinkers kan zo'n 11 tot 14 dagen na het zaaien gegeten worden, de steeltjes zijn dan zo’n 5 tot 8 cm lang en ze zien er erg smakelijk uit. Tuinkers ontkiemt na een week.

€ 2,59
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117287001

Tuinkers Zaden – Gewone (15gr)

Gewone tuinkers is een snelkiemend gewas met een lekkere fris-pittige smaak. De gekiemde plantjes worden vers gegeten en heel vaak als broodbeleg gebruikt (met een beetje suiker en azijn of citroensap). Ook lekker in rauwkostschotels. Bovendien (vanwege de snelle ontwikkeling) leuk voor kinderen om zelf te zaaien.

Zaaien kan het gehele jaar binnenshuis bij voldoende licht en temperatuur. Vanaf maart tot half oktober in de volle grond. Zaai iedere twee weken voor een verse oogst en serveer het ook eens in een salade.

Tuinkers bevat veel vitamine C. De groene steeltjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen zoals calcium en ijzer.

Tuinkers kan zo'n 11 tot 14 dagen na het zaaien gegeten worden, de steeltjes zijn dan zo’n 5 tot 8 cm lang en ze zien er erg smakelijk uit. Tuinkers ontkiemt na een week.

Meer informatie
Soort zaadTuinkers
MerkHorti Tops
SpecificatiesZaden
MaandDecember, November, Oktober, September, Augustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart, Februari, Januari
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt