HT Vlinderbloemenmengsel

Mengsel Eetbare bloemen

Wildbloemenmengsel gemengd 5g

HT Vlinderbloemenmengsel

Zaaien vanaf half april tot eind mei direct op de bestemde plaats. Men zaait in rijen of breedwerpig.

€ 3,39
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117490807

Vlinderbloemenmengsel

Zaaien vanaf half april tot eind mei direct op de bestemde plaats. Men zaait in rijen of breedwerpig. Zaaien in de volle grond

Tips And Tricks
Wil je het beste resultaat uit de zaadjes halen? Lees dan deze gouden regels door:
1. De Grond:
De ideale grond om de zaden in groot te brengen is luchtig en niet te vochtig. Zorg voor een goede afwatering door de grond 20 tot 35 cm diep om te spitten. Tegelijkertijd kan je de grond losser en / of rijker maken door kleigrond te mengen met tuin turf, en zandgrond te mengen met organische mest.
2. Zaaidiepte:
Hoe groter de zaden, hoe dieper ze gezaaid moeten worden. Tuinbonen, bijvoorbeeld, zijn vrij groot en kunnen zeker 2 tot 3 centimeter diep worden gezaaid. Slazaadjes zijn klein en worden niet dieper dan een halve tot één centimeter gezaaid. Nog fijner zaad mag zelfs gewoon op de grond worden uitgestrooid. Tip! Gebruik hiervoor een pootstokje zodat je zeker weet dat je de zaadjes op de juiste diepte in de grond achterlaat.
3. Het Uitzaaien:
Je kan op twee manieren zaaien, kijk op de verpakking welke manier wordt aangeraden:
- In rijen zaaien: Om in rijen te zaaien worden geultjes getrokken, die na het zaaien weer worden dichtgemaakt. Trek zo’n geultje met een cultivator of door een lange steel van een stuk gereedschap met de voet in de grond te duwen.
- Breedwerpig zaaien: Strooi het zaad over de grond uit en hark vervolgens in. Geschikt voor snelle groeiers. Zorg dat het zaad gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld.

EAN: 8711117490807

Meer informatie
Soort zaadBloemenzaden
MerkHorti Tops
SpecificatiesZaden
MaandMei, April
Buiten of binnenBuitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!