Kerstomaat Supersweet 100 F1

Puntpaprika Medrano F1

Pottomaat Minibel zaden

Kerstomaat, Pottomaat Minibel

Kerstomaat Supersweet 100 F1

Lange trossen met heerlijke rode kersgrote tomaten. Lekker als snack of in de salade. Een hybride voor zowel kas als buitenteelt. Ook een opkweek in grote potten behoort zeker tot de mogelijkheden.

Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in kas of buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren altijd wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.

Aantal zaden: ca. 25.
Kiemduur: ca. 14 dagen.
Zaaitemperatuur ca. 20ºC
Zaaiafstand: 50cm.
Zaaidiepte: 0,5cm.
Zaaien onder glas van maart t/m mei

€ 4,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711441107860 SG

Lange trossen met heerlijke zoete rode kersgrote tomaten. Lekker als snack of in de salade. Een hybride voor zowel kas- als buitenteelt. Ook een opkweek in grote potten behoort zeker tot de mogelijkheden. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in potten. Later uitplanten in kas of buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren altijd wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.

Meer informatie
KenmerkF1 hybride zaden
Soort zaadTomaat
MerkSluis Garden
Kleurrood
SpecificatiesZaden
MaandMei, April, Maart
Buiten of binnenBinnenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!