Organic Tuinkers, Gewone (BIO)

Organic Wilde Rucola (BIO)

Organic Tuinkers, Gewone (BIO)

Tuinkers gewone 10 gram

Gewone Tuinkers is een snelkiemend gewasje met een lekkere fris-pittige smaak. De gekiemde plantjes worden vers gegeten en heel vaak als broodbeleg gebruikt (met een beetje suiker en azijn of citroensap). Ook lekker in rauwkostschotels. Bovendien (vanwege de snelle ontwikkeling) leuk voor kinderen om zelf te zaaien, bijv. in de vorm van de eerste letter van hun naam. Al na enkele dagen zien ze het resultaat!

Zaaien: in de vollegrond vanaf eind april tot september. Wilt u eerder oogsten dan kan dat binnenshuis in een zaaibakje vanaf februari. Op een warm plekje, bijv. de vensterbank, lukt het best. Het zaad kiemt zelfs als op een laagje natte watten. Door regelmatig nieuw te zaaien, beschikt u voortdurend over gezond en lekker broodbeleg.

Oogst: enkele dagen na het zaaien (als de plantjes enkele centimeters hoog zijn). Knip de plantjes zo kort mogelijk af. 

€ 3,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117928706

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadTuinkers
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandSeptember, Augustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart, Februari
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt