TT Waterdruppelaar

Handige wandslangenbox met 30 meter slang

Wandslangenbox 30 m slang | Talen Tools

TT Waterdruppelaar

Talen Tools Waterdruppelaar

Deze waterdruppelaar is zeer geschikt voor sier -en groenteplanten en deze druppelaar kunt u op alle soorten kunststof flessen plaatsen. Zeer handig als u voor langere tijd (vakantie) niet in staat bent om uw planten water te geven.

U kunt de druppelsnelheid regelen door rechts het gewenste cijfer boven de druppel opening te draaien. Voor kleine planten zet u de snelheid tussen 1 en 2, middelgrote planten tussen 3 en 4 en voor grote planten tussen 5 en 6.

Bij het planten van de druppelaar moet u ervoor zorgen dat de opening niet in contact komt met de aarde. Mocht de druppelaar verstopt raken kunt u deze met een mes of ander scherp voorwerp openen. Daarna reinigt u alle drie delen met azijn of afwasmiddel en steekt de delen weer in elkaar. U moet er dan wel voor zorgen dat de kop van de vlotter en de deksel van de druppelaar goed bevestigd zijn.

€ 5,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3760043130375
Deze waterdruppelaar is geschikt voor sier -en groenteplanten. Maar ook tijdens uw vakantie is deze ideaal. U kunt deze waterdruppelaar op alle soorten kunststof flessen plaatsen. U kunt de druppelsnelheid regelen door rechts het gewenste cijfer boven de druppel opening te draaien. Voor kleine planten zet u de snelheid tussen 1 en 2, middelgrote planten tussen 3 en 4 en voor grote planten tussen 5 en 6.
Meer informatie
MerkTalen Tools
SpecificatiesTuingereedschap