Biologische zoete aardappeplant

Zoete Aardappel oranje in pot (Ø12cm) - Bio

Knolvenkel plantjes

Venkel - Knolvenkel

Zoete Aardappel in groene pot (Ø13cm)

Zoete Aardappel in groene pot (Ø13cm)

Zoete Aardappel oranje in pot (Ø12cm) - Bio

Geef deze tropische plant de warmste plaats die je haar kunt bieden. Als je een kas of platte bak hebt zou je haar in de vollegrond kunnen telen. Als je geen kas of bak hebt is de beste oplossing hoogstwaarschijnlijk een pot. Want de grond in een pot warmte sneller op dan vollegrond. En bij kouder weer of langdurige regen, etc. kun je een pot verzetten, onder een afdakje, tegen het huis aan, in de volle zon, etc..

Vanaf € 5,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TDB197

Je zou denken dat ze zoete aardappel gewoon een aardappel is die zoeter smaakt, maar niets is minder waar. Ze zijn niet eens familie van de Hollandse aardappel.

Zoete aardappelen bevatten veel koolhydraten, vitaminen A, C en mineralen. Daarnaast zitten ze vol met vezels. Zoete aardappelen zijn gezonder dan (normale) aardappelen.

Je kunt zeookl als kamerplant gebruiken! Je hoeft alleen maar satéprikkers in de zijkant van de zoete aardappel te steken en hem op een glas water te zetten. Zorg ervoor dat het puntje voor 1 of 2 cm onderwater staat. Na een paar weken komen er wortelen uit, en kort daarna ook het eerste blaadje. Vanaf dat moment kun je hem in een pot doen en groeit hij uit tot een mooie kamerplant!

Meer informatie
SpecificatiesGroenteplanten
MaandMei, April
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!