Broccoli Calabrese natalino

Organic Broccoli Calabrese natalino (BIO)

Organic Doperwt Karina (BIO)

Organic Boerenkool Westlandse Winter (BIO)

Organic Broccoli Calabrese natalino (BIO)

Buzzy - Organic - Broccoli - Groene Calabrese - 1,5 gram

Broccoli, ‘Groene Calabrese’ is een bekend en zeer gewaardeerd broccoli-ras dat zijn waarde allang heeft bewezen. De smaak is uitstekend en de ‘kooltjes’ zijn fraai van kleur.

Zaaien: van half maart tot begin juli op een zaaibed in de volle grond. Op de definitieve groeiplek uitplanten als de plantjes ca. 5 weken oud zijn (dus vanaf april tot in augustus).

Plantafstand 50 x 40 cm. Zet de planten liefst op een plek waar niet eerder koolplanten stonden. Zorg dat de groei niet geremd wordt. De grond steeds voldoende vochtig houden. Geen verse mest geven. Liefst niet op het blad gieten.

Oogst: van juni tot en met oktober. De bloemschermpjes uitsnijden als de knoppen nog gesloten zijn. Laat de planten staan, want uit de bladoksels groeien steeds nieuwe bloemschermen die geoogst kunnen worden.

€ 3,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117922353

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadKoolsoorten
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandJuli, Juni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!