Peper Cayenne biologische zaden

Organic Peper Cayenne long slim (BIO)

Organic Watermeloen Crimson Sweet (BIO)

Organic Stamslabonen Compass (BIO)

Organic Peper Cayenne long slim (BIO)

Buzzy - Organic - Peper - Cayenna - 0,25 gram

Pepers De Cayenne is een pittige (Spaanse) rode peper. In onrijp stadium zijn de vruchten nog groen van kleur, maar daarna worden ze vuurrood. Ze zijn lekker te verwerken in tal van scherp smakende schotels als chili con carne en Indonesische gerechten.

‘De Cayenne’ kan uitstekend op de koude grond gekweekt worden.

Peper kun je binnenshuis in potten zaaien. Beste zaaiperiode: februari-maart. Zodra het eerste blad verschijnt, ieder plantje in een eigen potje zetten.

Begin mei uitplanten in de vollegrond. Plantafstand:80 x 40 cm. Zet een steunstok bij iedere plant. De hoofdstengel toppen. Houd 3 tot 4 zijscheuten aan. Overige scheuten regelmatig wegnemen. De grond steeds vochtig houden.

Oogst: van juli tot september.

Geschikt voor invriezen. 

€ 3,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117924500

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadPaprika & peper
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandMaart, Februari
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!