Organic Radijs Raxe (BIO)

Organic Radijs Saxa 2 (BIO)

Organic Radijs Sparkler 2 (BIO)

Organic Radijs Raxe (BIO)

Radijs Raxe 3 gram

Zaaien vanaf half februari tot half maart onder glas, of vanaf half maart tot half augustus in de volle grond in regels. Niet te dicht zaaien, zodat de radijsjes zich goed kunnen ontwikkelen. Zaai óf breedwerpig (het zaad zo goed mogelijk verdeeld over het zaaibedje) óf op regels (of rijen) met een regelafstand van 15 cm. Na het breedwerpig zaaien het zaad 1 cm diep inharken en de grond daarna aandrukken.

Na opkomst van zaaisel in de regel of rij uitdunnen (een teveel aan plantjes wegwieden) zodat er tussen de overblijvende plantjes 4 cm ruimte aanwezig is. De grond steeds goed vochtig houden.

Oogst vanaf 4-6 weken na de uitzaai. De knollen kunnen wel 6 cm in doorsnee zijn. Uitsluitend bedoeld voor de teelt in de vollegrond. Ideaal voor een kindertuin.

De knollen zijn helderrood met wit vlees. De smaak is zacht. Dit ras heeft bovendien weinig last van voos worden.

€ 3,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117925538

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologische zaden
Soort zaadRadijs
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandAugustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart, Februari
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt