Organic Tuinbonen Witkiem (BIO)

Paprika Yellow California Wonder zaden

Organic Paprika Yellow California Wonder (BIO)

Organic Andijvie Breedblad Volhart Winter (BIO)

Organic Tuinbonen Witkiem (BIO)

Biologische tuinboon Witkiem - Organic - 15 gram

Deze biologische zaden Tuinbonen Witkiem kan je zaaien in de volle grond, bij voorkeur in de volle zon, dit kan vanaf half februari. De jonge plantjes kunnen wat vorst verdragen.

Maak de aarde los tot minstens 30 cm diep. Tuinbonen mogen op flink bemeste grond gezet worden maar niet op langdurig natte en koude grond. Plaats aan het begin en aan het eind van de zaairij een stok en span hier een touw tussen. Maak langs het gespannen touw op elke 10 cm een kuiltje en doe hier 1 boon in. Maak de kuiltjes weer dicht, zodanig dat de bonen 6 à 7 cm. onder de grond liggen. Druk de aarde licht aan en besproei de aarde met water als deze droog is. Haal het touw weg. Meerdere regels zaaien op 70 cm afstand van elkaar.

Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL. U kunt deze producten herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'.

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117932802

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadBonen & stengelgroenten
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandJuni, Mei, April, Maart, Februari
Buiten of binnenBuitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!