Organic Winterwortelen Berlikumer 2 (BIO)

Organic Tuinkers, Gewone (BIO)

Peterselie Gigante d'Italia

Organic Peterselie Gigante d'Italia (BIO)

Organic Winterwortelen Berlikumer 2 (BIO)

Wortel Berlikum  1,5 gram

Winterwortelen Berlikumer  is een fijne winterwortel met een zachte pit. De smaak is beter dan van veel andere rassen, maar door de wat grotere zachtheid zijn de bewaareigenschappen in de winter iets minder, maar desondanks nog goed. Een heerlijk zoete wortel.

Zaaien: in de periode april-mei. Eerder zaaien verhoogt de kans op (in bloei) schieten van het gewas, waardoor de kwaliteit van de wortel sterk achterblijft. Vroeger gezaaide wortelen zijn bovendien minder goed houdbaar. Zaai in diep losgemaakte grond, waar de wortels gemakkelijk in kunnen doorgroeien. Zaai op regels of rijen die 30 cm uit elkaar liggen. Dun zaaien (de zaden niet te dicht bij elkaar) zodat u niet hoeft te dunnen (te dicht op elkaar staande planten wegnemen).

Oogst: in de periode oktober-november.

Bewaren: met aanklevende grond in kisten op een koele, vorstvrije plek.

Geschikt voor invriezen. 

€ 3,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117929406

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadWortelen
MerkBuzzy Organic
Kleuroranje
SpecificatiesZaden
MaandJuli, Juni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBuitenteelt