Organic Zonnebloem dwarf spray, gemengd (BIO)

Organic Reuk- of siererwt Painted Lady (BIO)

Organic Ridderspoor Imperial (BIO)

Organic Zonnebloem dwarf spray, gemengd (BIO)

Biologische Helianthus - Compact Spray, gemengd - Organic - 1 gram

Deze biologische zaden Helianthus dwarf Spray mixed kun je van eind maart  tot half april zaaien onder glas of van half april tot half juni buiten op een zaaibed, 5-6 weken na de uitzaai uitplanten, kiemtemperatuur 15-25°C.

Deze zonnebloemen zijn in prachtige warm gele, oranje tinten. Opvallend in groeps- en borderbeplanting, maar ook zeer mooi in een grote pot. Een mooie lage zonnebloem (50-60 cm) behoeft dus geen steun. Kleine, maar talrijke bloemen, eventueel geschikt om een haagje te vormen.

Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL. deze producten kun je herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'.

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117943488

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadBloemenzaden
MerkBuzzy Organic
Kleurgeel
SpecificatiesZaden
MaandJuni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBuitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!