Pireco Bladinsecten - 500ml

Pireco Bladinsecten - 24 capsules

Pireco Bladziekten - 24 capsules

Pireco Bladinsecten - 500ml

Pireco Bladinsecten 500ml

Productinformatie Pireco Bladinsect Gezond tuinieren en goedgekeurd voor de biologische tuin.

Werking: Pireco® heeft een indirect effect bij o.a. de bladluizen, dopluis, schildluis, wortelluis, wolluis, witte vlieg, leliehaantje, galmug, spint, spinselmot en tripsen. Het wordt opgenomen door de wortels en bladeren en versterkt het afweersysteem.

Zuigende of vretende bladinsecten worden in hun ontwikkeling geremd of verdwijnen. Andere insecten hebben er geen last van. Behandelen vanaf maart. Na 4 weken herhalen

€ 13,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8717545540022

Pireco Samenstelling:Pireco ® Bladinsecten bestaat uit specifiek werkende kruidenconcentraten. Veilig voor mens, dier en bijen. Het bevat plant- en bladversterkende kruiden die zorgen dat de ontwikkeling en uitbreiding van bladinsecten stopt.

Toepassing: Bruikbaar voor de siertuin, moestuin en kuipplanten door middel van aangieten, bodembehandeling of spuiten. Eetbare gewassen kunnen gewoon geconsumeerd worden.

Toediening: Schudden voor gebruik . Vanaf het moment dat de plant, struik of boom begint uit te lopen. Aangieten: Eerst de aarde oppervlakkig loskrabben. 50 ml. Pireco® oplossen in 2,5 liter water (goed voor 25 m²). Hierna “naregenen” met ruim water (10 mm.).

Bodembehandeling: 50 ml. Pireco® oplossen in 2,5 liter water en toedienen in de grond bij de haarwortels van de het gewas. Maak met een steel gaatjes van ca. 15 cm. diep (10 stuks per m² worteloppervlak). Giet hierin ca. 250 ml. oplossing en maak de gaatjes weer dicht.

Spuiten: 10 ml. Pireco® oplossen in 0,5 liter water. Bovenzijde en onderzijde van de bladeren van de planten druipnat spuiten. Voor een optimale werking van de vloeibare vorm zijn droge omstandigheden een vereiste, zodat bladopname kan plaatsvinden. Belangrijk is bewolkt en bedekt weer. Niet spuiten boven 25 ºC.

Verpakking: 500 ml in handige doseerflacon. Voldoende voor 125 m².

 

Klik hier en lees over de ervaringen met dit product.

Meer informatie
SpecificatiesMoestuinapotheek
MaandOktober, September, Augustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt