Biologische zaden van een pikante salade mix

Salademengsel Pikant (BIO) - Spruitgroente

Biologische spruitgroente zaden

Salademengsel (BIO) - Spruitgroente

Organic Basilicum Italiano Classico (BIO)

Salademengsel Pikant (BIO) - Spruitgroente

Spruitgroente kunnen eenvoudig met water worden opgekweekt*. Dit is een mengsel van Rode Daikon (Japanse radijs), Rucola, Broccoli en Fenegriek. De kiemspruiten hebben een zeer aangename en pittige smaak. De jonge scheuten zitten boordevol vitaminen en mineralen. Je kunt deze goed gebruiken om gerechten wat op te spicen in bijvoorbeeld Mexicaanse gerechten zoals Taco's. Deze spruitgroenten gemengde salades zijn na 6 dagen al klaar om te consumeren.

Inhoud: ca. 30 gram

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117840701

Biologische zaden van een pikante salade mix.

Spruitgroente kunnen eenvoudig met water worden opgekweekt*. Dit is een mengsel van Rode Daikon (Japanse radijs), Rucola, Broccoli en Fenegriek. De kiemspruiten hebben een zeer aangename en pittige smaak. De jonge scheuten zitten boordevol vitaminen en mineralen. Een gezonde en heerlijke aanvulling bij veel gerechten maar met name een mooie afwerking voor een oosterse curry, bij taco’s of een saté-schotel.

Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in de vensterbank in een normale kamertemperatuur ( 20-22C ). Ververs iedere dag het water.
Je kunt ook een leeg boterbakje vullen met natte watten en hier de zaden op strooien. De watten goed vochtig houden en u kunt genieten van uw eigen gekweekte Kiemgroenten. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.

Meer informatie
Soort zaadKiem- en spruitgroenten
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandDecember, November, Oktober, September, Augustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart, Februari, Januari
Buiten of binnenBinnenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!