Spruitgroente - Alfalfa (BIO)

Spruitgroente - Broccolikers (BIO)

Spruitgroente - Alfalfa (BIO)

Inhoud: 30 gram

Biologische Alfalfa spruitgroente van Buzzy® Organic hebben een frisse, zachte smaak en een heerlijke structuur. Alfalfa wordt gebruikt in allerlei gerechten, salades en op luxe broodjes. Alfalfa ziet er uit als een soort mini taugé en is enorm gezond, want het zit boordevol plantaardige eiwitten, vitamines (C, D en E) en mineralen. Alfalfa groentespruiten zijn rijk aan vitaminen en mineralen en al na 7 dagen klaar voor consumptie.

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117840404

Biologische spruitgroente - Alfafa

Kiemgroenten zijn groenten waar je niet de volwassen plant van opeet, maar de kiemplantjes. Dit zijn de jonge plantjes die uit de zaadjes komen. Om zelf kiemgroenten te weken heb je alleen een vensterbank bij het raam nodig, een bakje en een ondergrond die vocht vasthoudt.

Het zaaien van alfalfa is heel makkelijk. Je zaait de zaadjes op een papiertje of doek, waarna je de gekiemde plantjes na 5 dagen al opeet. Je kweekt dus geen heel plantje maar alleen een kiemplantje Het oogsten van alfalfa plantjes is heel makkelijk. Je kan ze afknippen of in zijn geheel plukken. Spoel ze goed af onder de kraan. Nu zijn ze klaar om te eten! Je kan de geplukte plantjes nog 5 dagen in een afgedekt bakje in de koelkast bewaren.

Meer informatie
Soort zaadKiem- en spruitgroenten
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandNovember
Buiten of binnenBinnenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!