Waspinator

Tuin de Bruijn® Waspinator - Wespen verjagen zonder gif

Luxan Vermigon Spray tegen kruipende insecten en wespen

Tuin de Bruijn® Waspinator - Wespen verjagen zonder gif

Deze wespenverjager houdt de wespen echt op afstand, weert wespen binnen een straal van 6 meter af.

Het werkt als een soort vogelverschrikker, het bootst een concurrerend wespennest na, waardoor wespen zich laten afschrikken. De wespen worden niet gedood, er worden geen schadelijke chemicalien gebruikt dus geen onderhoud!

- het bevat geen bestrijdingsmiddelen!
- het zijn geen kleverige insectenstrips!
- het is duurzaam en weersbestendig!
- het is milieuvriendelijk!

Vouw het imitatie wespennest uit en vul deze met bijv. plastic zakken om de vorm goed te behouden. Hang het "nest" op een plaats waar je geen wespen wilt zien. Liefst ophangen in het voorjaar / zomer.

Afmeting verpakking: 22 x 3 x 30 cm.
Gewicht: 50 gram.

€ 12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8720726733373

Geen schadelijke chemicaliën! Geen vervelend opruimen van dode wespen! Geen onderhoud! En natuurlijk => GEEN wespen.

De waspinator imiteert een echt wespennest! Dit namaaknest houdt de meeste wespensoorten die in Europa voorkomen op een doeltreffende manier uit de buurt! De wespen denken dat er een vijandige wespenkolonie leeft en om geen gevecht uit te lokken, zullen ze uit de buurt van het namaaknest blijven. De wespen blijven op 6 meter afstand van het namaaknest waardoor je geen last hebt van wespen wanneer je op je terras zit.

Dit namaak wespennest is gemaakt van stof en is voorzien van een trekkoord (om af te sluiten) en beschikt over een ophanglus. Vul de Waspinator met bv. krantenpapier en sluit hem af met de trekkoord. Stop de uiteinden van deze koord binnenin het nest en hang de opgevulde Waspinator vervolgens aan de onderkant van een parasol of in een boom bij je terras.

Dit namaaknest zorgt ervoor dat er geen wespen in de buurt komen tenzij er binnen de 5 meter reeds een echt wespennest is gevestigd.

Het is wetenschappelijk bewezen dat deze wespenzak wespen afweert. De zak bootst namelijk een concurrerend wespennest na, waardoor wespen zich laten afschrikken. Deze gepatenteerde uitvinding werkt als een soort vogelverschrikker voor wespen.

TIP

Zorg dat de Waspinator ZICHTBAAR hangt voor de wespen. Ze komen niet in de buurt of zijn heel snel weg als ze de Waspinator zien.

Meer informatie
SpecificatiesMoestuinapotheek
MaandDecember, November, Oktober, September, Augustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart, Februari, Januari
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!