HT Akelei Mrs Scott Elliott

HT Sneeuwkleed - Alyssum

HT Mariëtteklokje enkelbloemig gemengd

HT Akelei Mrs Scott Elliott

Akelei - Mrs. Scott Elliott. Vanaf mei tot juli zaaien op een zaaibedje en in oktober-november uitplanten. Snij de bloemen in een jong stadium. Ook zeer mooi in de border en geschikt voor verwildering.

€ 3,39
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117527008

Akelei - Aquilegia Hybrida Mrs Scott Elliott

Dit pakje bevat zaad van fraaie akeleien die in allerlei kleuren bloeien. De bloemen zijn groot en opvallend en vertonen in een bloem meestal verschillende tinten. Prachtige planten voor beschutte, wat beschaduwde plekken op iets vochtige grond. Ook geschikt voor verwildering. Wanneer na het zaaien de plantjes goed hanteerbaar zijn kunt u ze uitplanten op de definitieve plaats van bestemming op 30 x 30 cm.

Hoogte: 90 cm.

Zaaien: in mei-juni buiten op een vochtige zaaibedje in de vollegrond. Bedek het zaaisel met 1/4 cm aarde en druk het geheel licht aan. Houd het zaaibedje vochtig. Na opkomst éénmaal verspenen (de plantjes wat wijder uitplanten) als ze 4 cm groot zijn.

In oktober-november definitief uitplanten op plekken waar ze jaren kunnen blijven staan. Zet ze op 30 cm onderlinge afstand. Zet ze niet in de zon, maar op een wat vochtige plaats. Bij droogte water geven.

Bloei: het eerste jaar niet, in de volgende jaren in mei-juni.

EAN: 8711117527008

Meer informatie
Soort zaadBloemenzaden
MerkHorti Tops
SpecificatiesZaden
MaandJuli, Juni, Mei
Buiten of binnenBuitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!