Organic Tomaten Ace 55 VF (BIO)

Organic Bleekselderij Tall Utah 52/70 (BIO)

Organic Kerstomaten Cerise (BIO)

Organic Tomaten Ace 55 VF (BIO)

Tomaten Ace 55VF 0.5 gram

Ace 55 VF is een oude favoriet van velen voor de kas- en buitenkweek. Deze plant produceert een grote hoeveelheid aan felrode, ronde, sappige tomaten met een heerlijke, ouderwetse tomatensmaak. Gebruik deze tomaat in soepen, sauzen, pastasauzen, salades, op brood of uit het vuistje. Deze plant is behoorlijk resistent tegen Verticillium en Fusarium. Ondersteuning van de plant is noodzakelijk.

Tomaten bevatten veel vitamine C en lycopeen. Dit wordt het beste opgenomen in het lichaam als de tomaten zijn verwarmd.

Zaaien vanaf eind februari in ‘n zaaibakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na verspenen, in een kasje of in potten uitplanten. Tomaten kunnen ook buiten worden geplant mits op een beschutte, zonnige plek. Regelmatig zij-scheuten verwijderen.

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117928188

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadTomaat
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandMei, April, Maart, Februari
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt