Pireco Aardappelziekte - 500ml

Pireco Grasinsecten - 5kg

Luxan Revus Garden tegen aardappelziekte 30 ml

Pireco Aardappelziekte - 500ml

Pireco Aardappelziekte 500ml

Productinformatie Pireco Aardappelziekte: Aardappelziekteconcentraat bestaat uit specifiek werkende, niet toxische kruidenconcentraten en is veilig voor mens, dier en milieu. Het heeft een indirect effect bij aantastingen van Phytophthora op aardappelen en tomaten. Het middel wordt opgenomen door de bladeren van de plant en versterkt het afweersysteem. Phytophthora wordt in de ontwikkeling geremd en voorkomen. Goedgekeurd voor de biologische tuin.

€ 22,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8717545548868

GEBRUIKSAANWIJZING: Het middel is te gebruiken in de groentetuin op aardappelen tomatenplanten door middel van puiten over de planten. De aardappelen en tomaten kunnen gewoon geconsumeerd worden. Schudden voor gebruik.

DOSERING: 10 ml Aardappelziekteconcentraat oplossen in 1 liter water. Bovenzijde en onderzijde van de bladeren van de plant goed raken. Voor een optimale werking zijn droge omstandigheden een vereiste zodat bladopname kan plaats vinden. Belangrijk is bedekt weer waarbij het minimaal 6 uur droog blijft. Niet spuiten boven 25º C Aardappelen: na opkomst als de plant ca. 20 cm hoog is de bladeren bespuiten. Herhaal iedere twee weken tot het loof begint af te sterven. Tomaten: na inplanten als de plant ca. 20 cm hoog is de bladeren bespuiten.

Herhaal iedere twee weken tot het einde van het seizoen.

Meer informatie
SpecificatiesMoestuinapotheek
MaandOktober, September, Augustus, Juli, Juni, Mei
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt