Klaproos - biologisch bloemenzaad

Organic Klaproos - Papaver (BIO)

Organic Reuzen zonnebloem Giant (BIO)

Tübingermengsel | Bijen- en vlindermix (BIO)

Organic Klaproos - Papaver (BIO)

Biologische klaprooszaden - Rhoeas rood - Organic - 1 gram

Deze biologische zaden Papaver rhoeas Red kun je zaaien vanaf eind maart tot eind mei buiten; breedwerpig of in regels en dan iets uitdunnen.

Rode klaprozen zijn in het Verenigd Koninkrijk het symbool van de eerste Wereldoorlog (Remembrance Day). Deze enkele klaprozen vormen tamelijk grote, opvallende bloemen in allerlei tinten. Terwijl vaste plant papavers na de bloei lelijk staan te verdorren, kunnen deze éénjarige papavers juist heel goed gebruikt worden om zulke "gaten" in de border te vullen.

Papaver is uitermate geschikt voor verwildering.

Hoogte: 75 cm 

Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL. deze producten kun je herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'.

€ 3,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117945475

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadBloemenzaden
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandMei, April, Maart
Buiten of binnenBuitenteelt