Organic Kerstomaten Cerise (BIO)

Organic Bleekselderij Tall Utah 52/70 (BIO)

Organic Bosui White Lisbon (BIO)

Organic Kerstomaten Cerise (BIO)

Kerstomaten Cerise 0.2 gram

Cerise cherry tomaten zijn bijzonder mooi, ze worden ongeveer 60 gram en hebben een glanzende donkerrode tot roodpaarse kleur. De tomaatjes hebben een bijzondere en zoete smaak en zijn geschikt voor vers gebruik in bijvoorbeeld salades maar kunnen ook prima in soepen en sauzen verwerkt worden.

Zaaien vanaf eind februari in een zaaibak bij 20C° of later buiten onder glas. Geef de zaadjes voldoende ruimte en zaai ze in 8 tot 10 centimeter hoge plastic of terracotta potjes. Zaaien in een kiembakje is een andere mogelijkheid, dan moeten de plantjes na ongeveer 2 weken verspeend worden (zodra de eerste echte blaadjes verschenen zijn). Na verspenen in een kasje of in potten uitplanten.

Vanaf eind mei kunnen de planten uitgeplant worden,mits op een beschutte, zonnige plek. Wanneer de tomaten in de volle grond uitgeplant worden wacht dan totdat er geen kans meer is op nachtvorst. In de kas of tunnel kunnen de planten ook al wat eerder uitgeplant worden. Regelmatig zij-scheuten verwijderen. Zeer smakelijke kerstomaat!

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117928263

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadTomaat
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandMei, April, Maart, Februari
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt