Pireco Bladziekten - 500ml

Pireco Bladziekten - 24 capsules

Pireco Bodeminsecten - 500ml

Pireco Bladziekten - 500ml

Pireco Bladziekten 500ml

Pireco bladziekten : Gezond tuinieren en goedgekeurd voor de biologische tuin. Werking:

Pireco® heeft een indirect effect bij o.a. bladschimmels en bladvlekken. Zoals valse- en echte Meeldauw, Roest, Bladvlekkenziekte, Blackspot. Het wordt opgenomen door de wortels en het blad van planten en versterkt het afweersysteem. Bladziekten worden in hun ontwikkeling geremd. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven.

€ 12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8717545540060

Samenstelling: Pireco® Bladziekten Vloeibaar bestaat uit specifiek werkende (niet toxische) kruidenconcentraten. Veilig voor mens, dier en bijen. Het bevat plant- en bladversterkende kruiden die zorgen dat de ontwikkeling en uitbreiding van bladziekten stopt.

Werking: Pireco® heeft een indirect effect bij o.a. bladschimmels en bladvlekken. Zoals valse- en echte Meeldauw, Roest, Bladvlekkenziekte, Blackspot. Het wordt opgenomen door de wortels en het blad van planten en versterkt het afweersysteem. Bladziekten worden in hun ontwikkeling geremd. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven.

Toepassing: Bruikbaar voor de de siertuin, moestuin en kuipplanten d.m.v. aangieten, bodembehandeling of spuiten (zie toediening). Eetbare gewassen kunnen gewoon geconsumeerd worden. Toediening: Behandelen vanaf maart. Na 4 weken herhalen.

Aangieten: Eerst de aarde oppervlakkig loskrabben. 50 ml. Pireco® oplossen in 2,5 liter water (voor 25 m²) en de grond begieten. Hierna “naregenen” met ruim water (10 mm.).

Bodembehandeling: 50 ml. Pireco® oplossen in 2,5 liter water en toedienen in de grond bij de haarwortels van de plant. Maak met een steel gaatjes van ca. 15 cm. diep (10 stuks per m² worteloppervlak). Giet hierin ca. 250 ml. oplossing en maak de gaatjes weer dicht.

Spuiten: 10 ml. Pireco® oplossen in 0,5 liter water. Bovenzijde en onderzijde van de bladeren van de planten druipnat spuiten. Voor een optimale werking van de vloeibare vorm zijn droge omstandigheden een vereiste, zodat bladopname kan plaatsvinden. Belangrijk is bewolkt en bedekt weer. Niet spuiten boven 25 ºC.

Verpakking: 500 ml in handige doseerflacon. Voldoende voor 125 m².

Meer informatie
SpecificatiesMoestuinapotheek
MaandOktober, September, Augustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt