Pireco Slakkenpreventie korrel 2,5kg

PG Desect Spray 1000ml

Pireco Slakkenpreventie korrel 1 kg

Pireco Slakkenpreventie korrel 2,5kg

Pireco Slakkenoverlast 2,5kg

Productinformatie: 

Pireco Slakkenoverlast voorkomt vraat van slakken 100% natuurlijk product. Pireco Slakkenkorrels bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenextracten. Het product is van natuurlijke plantaardige oorsprong en is niet giftig voor mens en dier.

Ook verkrijgbaar in geconcentreerde vloeibare vorm (zuinig in gebruik).

Geschikt voor biologisch tuinieren.

Door de korrels door de bovenlaag van de grond te mengen kan het concentraat via de wortels van de plant snel opgenomen worden. Smaak en geur veranderen ( alleen waarneembaar door slakken ). Ze zullen niet snel meer van de plant eten.

Gebruik: meng 1 kg korrels door 100 liter potgrond voor een gelijkmatige verdeling.

€ 9,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
8717545549339

Productomschrijving

Slakkenpreventie 2.5 kg voorkomt vraat van slakken en is een 100% natuurlijk product. De extracten worden opgenomen door de plant en bodem, en hebben een indirect preventieve werking op de slakken. De slakken eten de plant niet meer, vertrekken vanzelf en ontwikkelen zich niet verder, waardoor de overlast en schade verdwijnt.

Slakken zijn goed voor de biodiversiteit

Slakken in de tuin. Als wij slakken in de tuin zien, is vaak onze eerste reactie: deze moeten we bestrijden. Dat is erg jammer, want slakken zijn erg goed voor de biodiversiteit. Slakken eten voornamelijk planten, maar ook schimmels en aas. Daarnaast zijn slakken een voedselbron voor vele dieren, zoals vogels en egels. Maar wat kunnen we dan doen tegen de slak die onze planten opeet? Pireco Slakkenpreventie heeft hier de oplossing voor. Door het gebruik van Pireco maakt u de plant onaantrekkelijk (lees onsmakelijk) voor de slakken, waardoor de slakken niet meer zullen eten van de plant. Hierdoor kunnen wij genieten van mooie planten in de tuin en kan de slak toch blijven bestaan. Daarnaast helpt Pireco de plant vitaal te worden waardoor deze mooier zal groeien en groener blad zal krijgen. Pireco Slakkenpreventie kan ook goed gebruikt worden in de moestuin. Daardoor bescherm je je eigen gekweekte groente voordat de slakken hieraan beginnen. Extra genieten van je moestuin dus!

Toepassing Slakkenpreventie 2.5 kg

Gebruik Slakkenpreventie in potten, sier- en moestuin.

Toediening Slakkenpreventie 2.5 kg

Meng 1 kg korrels door 100 liter potgrond.

Veilige kruidenconcentraten

Pireco bestaat uit een specifiek werkend, natuurlijk kruidenmengsel en is zodoende veilig voor mens, dier en milieu. Het middel wordt opgenomen door de bladeren van de plant, waardoor het afweersysteem zich versterkt. Goedgekeurd voor de biologische tuin.

Meer informatie
SpecificatiesGewasbescherming
MaandOktober, September, Augustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!