Stamboon Stamkievit zaden

Organic Stamslaboon Kievit laag (BIO)

Organic Tuinbonen Witkiem (BIO)

Organic Andijvie Breedblad Volhart Winter (BIO)

Organic Stamslaboon Kievit laag (BIO)

Biologische stamslaboon Kievit Laag - Organic - 15 gram

Deze biologische zaden Stamslaboon Kievit laag kun je zaaien van eind mei tot begin juni. De kans op nachtvorst is dan klein.

Om de 15 cm maak je een kuiltje waarin  je drie bonen legt. Zorg dat ze bedekt worden met 1 à 2 cm grond. Tussen de rijen hou je 40 cm aan. In de herfst, als het blad van de boon gaat verkleuren kun je gaan oogsten. Trek de planten in z’n geheel uit de grond en hang ze ondersteboven een paar weken te drogen onder een afdak.

Er zijn verschillende soorten kievitsbonen, deze stamdroogboon is afkomstig van de Drentse zandgronden. Prachtig van kleur en de smaak is wat zachter en fijner dan die van bruine bonen.

Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL.Deze producten kun je herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'.

€ 3,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117932765

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadBonen & stengelgroenten
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandJuni, Mei
Buiten of binnenBuitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!