Pluksla in pot

Pluksla - groene pot (Ø13cm)

Rucola sla in je salade of op je pizza

Rucola - Notensla in blokjes (4 cm)

Sla mix - 30 plantjes - 5 soorten

Pluksla - groene pot (Ø13cm)

Kweek voortaan zelf je eigen slamix. En snij volgens je eigen wensen en behoeften steeds super vers de juiste hoeveelheid af.

De pluksla plant is een speciaal geselecteerd mengsel van verschillende soorten zogenaamde 'baby-leaf' sla. Dit zijn soorten die jong kunnen worden geoogst, voor ze een krop gaan vormen. Hiermee kan U snel een lekker, gevarieerd en kleurrijk slaatje bereiden.

Gebruik de jonge blaadjes steeds vers. Snij ze af net voor gebruik en maak een super vers broodje gezond of heerlijk slaatje.

Stapelkorting

1 stuk voor €5,-
2 stuks voor €9,-
3 stuks voor €12,-
Vanaf € 5,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5425012130883

Zet de potjes op een zonnig plaatsje. Ze staan perfect in de keuken op de vensterbank, zo heb je ze steeds bij de hand. De potjes kunnen echter ook zeer goed in potten op het terras of in de tuin worden geplant.

Geef voldoende water zodat de plantjes steeds vers blijven. De potgrond in het potje is van goede kwaliteit en bevat voldoende meststoffen zodat je zelf niets hoeft toe te voegen.

Als de blaadjes +/-10 cm groot zijn kan je ze oogsten en gebruiken. Snij ze +/- 1 cm boven de grond af, met een mes of een schaar. Hierdoor zullen de plantjes terug kunnen uitgroeien; en heb je bovendien geen aarde aan je mesje hangen.

Je hoeft niet alles in 1 keer af te snijden. De afgesneden blaadjes zullen terug uitschieten zodat je na een 3-tal weken reeds terug zal kunnen oogsten (afhankelijk van de temperatuur en zon). 

Meer informatie
KenmerkIn pot
SpecificatiesGroenteplanten
MaandJuni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!