BioGrowi Chrysopa

Chrysopa (tegen bladluis) - 1000 larven

Pireco Slakkenpreventie korrel 1 kg

Chickenheppie - Bestrijdt bloedmijten

Chickenheppie (tegen bloedluis)

Chrysopa (tegen bladluis) - 1000 larven

Chrysopa (tegen bladluis) -1000 larven

Chrysopa-system zijn inheemse larven van gaasvliegen ter bestrijding van bladluizen en spint. Verkrijgbaar als larven per 500 st of 1000 st, afhankelijk van de aantasting voor 40 tot 100m².

Chrysopa Carnea, ook gaasvlieg genoemd, is een inheems insect die vaak spontaan in kassen en open lucht voorkomt. De larven zijn uitermate vraatzuchtig en efficiënte bestrijders van bladluis. Ook andere insecten zoals trips, spint, wittevlieg, kleine rupsen, vlindereieren en wolluis versmaadt hij niet. De volwassen gaasvlieg zijn tere, lichtgroene insecten met lange, transparante, fijn dooraderde vleugels en goudkleurige ogen. De volwassen gaasvlieg leeft niet van insecten maar van nectar, honingdauw en pollen.

In de natuur zijn er 2 tot 3 generaties per jaar. Gaasvliegen leggen vanaf de lente ongeveer 20 eieren per dag. Deze eieren worden afzonderlijk of in groepjes afgezet op korte steeltjes (0,7 mm lang) aan de bladonderzijde. Na 3 dagen ontwikkelt zich het eerste larvenstadium uit het ei. Ongeveer 16 dagen na de eiafzetting zal de larve verpoppen, waaruit nog eens 2 weken later een volwassen gaasvlieg verschijnt.

Toepassing van Chrysopa carnea: Chrysopa kan zowel in de groente- als sierteelt worden uitgezet. Temperaturen tussen 12 en 30°C zijn ideaal. Ze kunnen dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. De larven van Chrysopa eten evenveel bladluizen als adalia maar eten ook massa's spint.

€ 39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TDBBG22

Wilt u genieten van groenten en fruit, biologisch gekweekt, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen?

Dat kan, door ons uitgebreide assortiment nuttige insecten, nematoden en feromoonvallen.

Wij bieden voor alle problemen in uw tuin een ecologische oplossing. De producten die we aanbieden hebben in de beroepsteelt al vele jaren hun efficiëntie bewezen en zijn nu niet meer als bestrijdingsmiddel weg te denken. U zult zich verbazen over de resultaten. U creëert een ecologisch evenwicht in uw (moes)tuin en u zult nog meer kunnen genieten van een heerlijke oogst en prachtige bloemen en struiken..

Van bestelling tot aflevering

U bestelt en betaalt het product, zodra wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen nemen wij contact met u op en maken we een leveringsafspraak. Wij leveren op dinsdag of donderdag. Nadat deze afspraak is gemaakt kunt u uw bestelling op afgesproken datum verwachten.

B-green bevat nematoden tegen engerlingen. Engerlingen voeden zich met de wortels van het gras waardoor bruine, open plekken ontstaan. Aaltjes ter bestrijding van de larven van de meikever, rozenkever/ Johanneskever, junikever, julikever en taxuskever.

Meer informatie
MerkBioGrowi
SpecificatiesMoestuinapotheek
Buiten of binnenBinnenteelt, Buitenteelt, Binnen- en buitenteelt
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!