Organic Snijbiet, Groene witribbige (BIO)

Paprika Piquillo - biologisch zaad

Organic Paprika, Piquillo rood (BIO)

Organic Tuinkers, Gewone (BIO)

Organic Snijbiet, Groene witribbige (BIO)

Snijbiet Groene Witribbige 2,5 gram

Zaaien vanaf half maart tot julie(teelt voor de ribben), of tot september (voor het blad) in de vollegrond en in regels. Bij ribbenteelt iets ruimte in de regels aanhouden. De ribben stoven als selderie of asperges.

Snijbiet vormt veel groen blad met dunne bladstelen. Het blad wordt jong geoogst en er kan enkele keren van dezelfde planten gesneden worden. De smaak is lekker fris. Snijbiet wordt als spinazie gegeten.

Zaai op regels (of rijen) die 25 cm uit elkaar liggen. In de rij een afstand van 5 cm aanhouden. Snijbiet doet het goed op iedere grond. Houd de grond wel voldoende vochtig: bij droog weer regelmatig gieten dus.

Oogst: afhankelijk van de zaaitijd van mei tot oktober. Snij het blad enkele centimeters boven de grond af. De stoppels lopen opnieuw uit, zodat na enkele weken opnieuw geoogst kan worden van hetzelfde zaaisel.

€ 3,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711117927525

Buzzy Organic biologische zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Organic is dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt geconcentreerd door de stichting Skal.

Meer informatie
KenmerkBiologisch
Soort zaadBiet
MerkBuzzy Organic
SpecificatiesZaden
MaandAugustus, Juli, Juni, Mei, April, Maart
Buiten of binnenBuitenteelt